Reviews


Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al onze reviews. Zij gingen je voor!

Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al onze reviews.
Zij gingen je voor!

Annemarie

Gezellig, goed vakkundig geknipt en superleuke dames. Altijd een lekker bakkie en gaan blij de deur uit! Dank jullie wel!

Manfred

De barbershop is een klein, maar fijne kapper voor mannen die samenwerkt met Your Style kappers. Aardige kapper, waar je onder het genot van een whiskey je haar kan laten knippen.

Rene

Zeer tevreden over me haar goede service en aardige meiden

Rob

Barbier bezocht voor een knipbeurt en trimmen baard. Ruimte was aan de kleine kant maar dat sierde juist de stemming. Baard werd zorg behandeld en getrimd. Drank stond al klaar maar gezien het vroege tijdstip maar niet aan begonnen. Top service.

Jan

Goede en deskundige kapper. Bij Bianca altijd een lekkere bak koffie of nou geknipt wordt of niet. Alle dames doen daar met heel veel plezier hun werk. Wij gaan er graag naartoe!

Wij vinden jou belangrijk!

Ben je tevreden over ons? Vertel ons jouw verhaal en inspireer anderen! Je kunt hieronder een review achterlaten door het formulier in te vullen.

Alvast bedankt!

Laat een review achter

"*" geeft vereiste velden aan

Wanneer kom
jij langs?

In de kapsalon is iedereen welkom! We staan van dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar. Kom lekker binnenwandelen; de koffie staat klaar! Bekijk nu de openingstijden.