Over ons


Hallo, wij zijn Kapsalon Your Style Puttershoek

Over ons

Een kapsalon die niet alleen de standaard biedt, maar altijd net een stapje verder kijkt. Een salon waar het gezellig is, gelachen wordt en persoonlijk naar je gekeken wordt wat het beste bij je past. Waar je haren verzorgd worden door ervaren haarstylistes die de nieuwste, hoogwaardige producten gebruiken. Dat is wat je vindt bij ons. In de salon verzorgen we je op een persoonlijke manier, zodat je helemaal kunt genieten van jouw eigen haar. Jouw eigen look. Your Style.

Alles onder één dak

Bij Kapsalon Your Style staan kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal. Met meer dan 30 jaar in het vak weten we hoe we jouw haren het beste kunnen verzorgen. Maar dat niet alleen. Naast een kapsalon hebben we ook een barbershop, schoonheidssalon en massagepraktijk. En dat allemaal onder één dak. Met creativiteit streven de kapsters naar het voor jou perfecte kapsel. Bovendien doen ze er alles aan om een zo leuk en gezellig mogelijke sfeer te creëren. Laat je daarom verwennen door de specialisten. Iedereen is van harte welkom voor een vrijblijvend en op maat gesneden advies!

Hoogwaardige producten

In de kapsalon maken we gebruik van uitsluitend de beste, nieuwste producten die hoogwaardig resultaat garanderen. We kunnen hierbij altijd adviseren over producten die je zelf thuis kunt gebruiken om je haren te verzorgen. In de salon bieden we producten aan van onder andere:
– Olaplex
– Kevin.Murphy
– L’Oréal Professionel
– Moroccanoil
– DEPOT Herenlijn / persoonlijke verzorging

Stichting Haarwensen

Kapsalon Your Style is ook een steunpunt van de Stichting Haarwensen. Deze stichting zorgt ervoor dat kinderen tot 18 jaar die te maken hebben met kanker of een haarprobleem kosteloos een haarwerk van echt haar kunnen krijgen, doordat andere kinderen hun afgeknipte haar doneren.

Neem contact op

Op zoek naar een nieuwe look? Of wil je je huidige kapsel weer in model brengen? We helpen je graag in de salon. Boek nu jouw afspraak. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ervaringen

Gezellig, goed vakkundig geknipt en superleuke dames. Altijd een lekker bakkie en gaan blij de deur uit! Dank jullie wel!

- Annemarie

De barbershop is een klein, maar fijne kapper voor mannen die samenwerkt met Your Style kappers. Aardige kapper, waar je onder het genot van een whiskey je haar kan laten knippen.

- Manfred

Zeer tevreden over me haar goede service en aardige meiden

- Rene

Wanneer kom
jij langs?

In de kapsalon is iedereen welkom! We staan van dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar. Kom lekker binnenwandelen; de koffie staat klaar! Bekijk nu de openingstijden.