Tips om jouw haar zo lang mogelijk stralend te houden

Tips om jouw haar zo lang mogelijk stralend te houden

BLOG | 21 juni 2022

Stel: je bent net bij de kapsalon geweest. Je haren zaten prachtig gestyled en voelden soepel en gezond aan. Je voelde je weer helemaal jezelf en kon niet wachten om het iedereen te laten zien. Maar toen. Het was nog maar een week terug dat je in de salon zat, of je haren waren alweer als ervoor. Futloos. Droog. Dof. Totaal niet hoe je het zou willen. Hoe zorg je ervoor dat het prachtige resultaat uit de salon zo snel mogelijk behouden blijft?

haar

Verzorging én bescherming: de gouden combinatie

Haarverzorging is essentieel. Dit gaat verder dan een shampoo tijdens het douchen. Voor de beste haarverzorging kun je de combinatie maken tussen verzorging en bescherming. Op deze manier kun je jouw haren zo lang mogelijk stralend en glanzend houden wanneer je naar de kapper geweest bent. En dus zo lang mogelijk van je haren blijven genieten.

Was je haren lauwwarm

Was je haren met lauwwarm water. Heet water zorgt ervoor dat je hoofdhuid uitgedroogd kan raken, waardoor ook je haar zelf uiteindelijk minder vochtig wordt. Dit betekent: pluizen, schilfers en een algeheel ‘doffe’ look. Dat wil je voorkomen!

Gebruik geschikte producten

Gebruik bij het wassen van je haren de juiste producten. Hierbij is het belangrijk dat je een product gebruikt dat zo natuurlijk mogelijk is, en vrij is van parabenen of sulfaten. De shampoos van Kevin.Murphy raden wij hiervoor aan. Deze verzorgen het haar en geven een glanzende, zachte feel aan het haar.

Conditioner: gebruik het op de juiste manier!

Klaar met wassen van je haar? Dan ben je nog niet klaar met het verzorgen! Gebruik na het wassen van je haar altijd conditioner. Maar let op: maak je haar eerst (handdoek)droog. Anders weet de conditioner veel minder goed in te trekken en heb je hier veel minder effect van. Het zorgt voor zowel verzorging als bescherming van je haar.

Een haarmasker aanbrengen

Conditioner alleen is niet voldoende om je haar de hele dag te beschermen tegen wind, zon, regen en alles wat je haar verder te verduren krijgt. Een haarmasker van Olaplex zorgt voor bescherming van je haren, de hele dag door. Zo kun je de glans van je haar net een stukje langer behouden.

Persoonlijk advies bij Kapsalon Your Style

Merk je dat je haar snel droog aanvoelt? Of dat je producten in de douche hebt staan die je haar meer kwaad dan goed doen? Bij Kapsalon Your Style helpen we je graag. Het is goed om producten te gebruiken die passen bij jouw haar en geschikt zijn voor jouw hoofdhuid. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw haren de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Neem contact op om je afspraak te maken!

Ervaringen

Gezellig, goed vakkundig geknipt en superleuke dames. Altijd een lekker bakkie en gaan blij de deur uit! Dank jullie wel!

- Annemarie

De barbershop is een klein, maar fijne kapper voor mannen die samenwerkt met Your Style kappers. Aardige kapper, waar je onder het genot van een whiskey je haar kan laten knippen.

- Manfred

Zeer tevreden over me haar goede service en aardige meiden

- Rene

Wanneer kom
jij langs?

In de kapsalon is iedereen welkom! We staan van dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar. Kom lekker binnenwandelen; de koffie staat klaar! Bekijk nu de openingstijden.