Barbiershop

Barbiershop

Verzorging voor mannenhaar en voor baarden is een vak apart. Een vak waar Kapsalon Your Style specialisten voor in huis heeft. Wil je jouw baard en haar laten verzorgen? Dan ben je dus bij Your Style aan het juiste adres.

barbiershop

Je kapsel en baard helemaal naar wens

Een barbier kijkt hierbij niet alleen naar je baard, maar je hele uiterlijk. Je kapsel en baard kunnen perfect op elkaar afgestemd worden. Een fade, een barber cut of ander kapsel: de barbier helpt je precies het uiterlijk te krijgen waar je naar op zoek bent, passend bij je eigen haar- en baardstijl.

DEPOT producten voor heren

We maken bij de barbiershop gebruik van producten van DEPOT. Deze producten zijn geïnspireerd op de klassieke producten die door barbiers gebruikt en geliefd worden. Zowel hoofdhaar, baard als snor kan hier op een hoogwaardige en aandachtige manier mee verzorgd worden.

Barbiershop bij Kapsalon Your Style

Wil je jouw haren en baard laten verzorgen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Bel of app met 06-46432397 om een afspraak te maken.


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Gezellig, goed vakkundig geknipt en superleuke dames. Altijd een lekker bakkie en gaan blij de deur uit! Dank jullie wel!

- Annemarie

De barbershop is een klein, maar fijne kapper voor mannen die samenwerkt met Your Style kappers. Aardige kapper, waar je onder het genot van een whiskey je haar kan laten knippen.

- Manfred

Zeer tevreden over me haar goede service en aardige meiden

- Rene

Wanneer kom
jij langs?

In de kapsalon is iedereen welkom! We staan van dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar. Kom lekker binnenwandelen; de koffie staat klaar! Bekijk nu de openingstijden.